winkel van sinkel anbi

RSIN 006891950
Bezoekadres: Schoolstraat 4, 5801 BP Venray
Postadres: Schoolstraat 4, 5801 BP Venray

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: 0478 588653

Doelstelling
Stichting het Zonnelied heeft ten doel hulp te verlenen aan projecten in de derde wereld en alsmede het bevorderen van onderlinge solidariteit en hulpverlening en waar deze niet spontaan tot stand komt zelf initiatieven te nemen om deze hulpverlening voor zover mogelijk door middel van vrijwilligers op gang te brengen en in stand te houden, en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, aldus de statuten. De stichting is actief sinds 13 FEBRUARI 1981

Het doel van de stichting is het verkrijgen van gelden door het exploiteren van een kringloopwinkel, om zo hulp te verlenen aan projecten in de derde wereld, met name India. Dit doet de stichting door het verzamelen of op andere wijze verwerven van gebruikte goederen, met name kleding; het inzamelen van gelden en het verstrekken aan gegadigden al dan niet tegen een geringe vergoeding van de ingezamelde goederen. Het propageren van het doel van de stichting.

De doelgroep van stichting het Zonnelied is tweeledig. Ten eerste mensen die in de derde wereld leven en moeilijk toegang hebben tot zorg, welzijn, gezonde voeding en sociale voorzieningen. Ten tweede minder bedeelden in Venray en omgeving. Zij kunnen voor een klein bedrag toch goederen en kleding kopen.

Bestuur
Het bestuur van Stichting het Zonnelied bestaat uit:
C.J.H.M. Kusters, voorzitter
L.J.H. Deuling, secretaris
H.J.H.M.Schraven, penningmeester
J.H.P. Leijssen-Swinkels
M.J.A. Janssen-Dick
H.W.M.J. .Van Lankveld-Vloet
A.P.C. Broerse

Actueel verslag
Beleidsplan Stichting het Zonnelied

Balans en financiële gegevens
Projectoverzicht 2020
Projectoverzicht 2021
Publicatiestukken Stichting Het Zonnelied 2022
ANBI publicatie Stichting Het Zonnelied 2022