De Winkel van Sinkel heeft het pand aan de Bontekoestraat vaarwel gezegd, en is verhuisd. Op donderdag 8 augustus heeft ze om 11:00 haar deuren op de Schoolstraat nummer 4 in het Venrayse centrum geopend. De opening werd verricht door burgemeester Hans Gilissen en Doortje Poels – Mulder, vrijwilligster van het eerste uur.

Medewerkers en oud-medewerkers van de Winkel van Sinkel waren bij de opening van de nieuwe winkel van harte welkom. Met de opening van het nieuwe pand zijn ook de openingstijden van de winkel gewijzigd. Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag is de Winkel van Sinkel open van 13:30 tot 17:00, en op zaterdag van 13:30 tot 16:00. Op donderdag is de winkel gesloten. Goederen kunnen tijdens de openingstijden aan de achterzijde van het pand worden aangeleverd. 

doortje Mobile

Met de verhuizing van de winkel is bijzonder veel werk gemoeid geweest. De vrijwilligers van de winkel hebben de afgelopen drie maanden de handen flink uit de mouwen gestoken om de nieuwe winkel in te richten, en de spullen van de Bontekoestraat naar de Schoolstraat te transporteren.

De Winkel van Sinkel richt zich in het bijzonder op diegenen die het meest kansarm zijn, onder het motto: de kansarmen hebben ons HART, HARD nodig! Kringloop Winkel van Sinkel is een plaatselijke organisatie van vrijwilligers die al sinds begin 1981 in Venray en in de regio actief is. Door het verzamelen, sorteren, repareren en verkopen van gebruikte goederen, ondersteunt de Winkel van Sinkel sociaal-maatschappelijke projecten in de Derde Wereld én in eigen land.

Leave A Comment